Polilemn Prod - producător sicrie

Despre noi vezi date de contact

SC POLILEMN PROD SRL a început activitatea în anul 2001, ca o companie producătoare de lemn de orice tip, parchet, butoaie, sicrie şi alte accesorii din lemn. Abia în anul 2003 acționarii au decis să orienteze întreaga producție către producția de sicrie, în special pentru piața externă și internă.  Între anii 2003 și 2007, compania a reînnoit în mod constant echipamente de producție și de instrumente, confirmând astfel, că este una dintre cele mai importante realizări românești în acest domeniu.

Momentul decisiv a avut loc în 2009, când actualii parteneri italieni au intrat în companie, aducând cunoștințe tehnice și comerciale şi extinzând producția companiei. Ei au decis în timp să producă modele speciale din lemn masiv, cu o anumită grijă și atenție față de controlul de calitate. În același timp au continuat să-și reînnoiască și să introducă noi echipamente computerizate, vizualizate și automate, printre cele mai bune de pe piaţă. Noua linie de vopsire, complet automatizată, a fost instalată şi echipată cu un robot și cabină de finisare sub presiune. Între timp, tâmplăria a fost extinsă, precum și depozitele de lemn, de finisare sicrie și cuptoare de uscare a lemnului.

Astăzi, putem spune că POLILEMN PROD este una dintre cele mai cunoscute firme pentru realizările de producție sicrie din Europa. O atenție deosebită a fost acordată siguranței mediului, atât în ​​timpul activității, cât și extern. Din 2011, POLILEMN PROD a fost certificat conform ISO 9001/2008 și ISO 14001/2004. Compania are în vedere o posibilă extindere în funcție de condițiile de piață, cu mai mult de 150 000 de mp de teren urban disponibil ca activ de proprietate.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. lenjerie sicriu
  3. livrare gratuită
  4. pernă

Localizare pe hartă