Phoenix Cremation Services

Despre noi vezi date de contact

Phoenix Cremation Services este o companie de familie constituită în iunie 2009 cu scopul declarat de a aduce şi pune în funcţiune primul crematoriu uman modern din România. Patrenera noastră în acest demers a fost firma Suedeza TABO cu o tradiţie de peste 70 de ani în producerea crematoriilor umane.

Tehnologia încorporată în crematoriul uman de la Oradea este de ultimă generaţie şi complect automatizată, consecinţa directă fiind lipsa totală a fumului şi a mirosurilor neplăcute degajate în atmosferă. În timpul desfăşurării tuturor operaţiunilor necesare în vederea incinerării, corpurile persoanelor decedate vor fi tratate cu demnitatea şi respectul cuvenit, conform normelor stabilite în Standardul European EN 15017 din 2006 pentru serviciile funerare precum ţi in Codul de Etică al ICF (International Cremation Federation).

Acest serviciu funerar se doreşte a fi o alternativă la înhumare. Noul Cod Civil republicat 2011 stipulează la secţiunea a 4-a "Respectul datorat persoanei şi după decesul său" Art. 80 (1) Orice persoană poate determina felul propriilor funeralii şi poate dispune cu privire la corpul său după moarte.

Servicii oferite de crematoriul Phoenix Cremation Services:

  • Incinerare umană la crematoriul Phoenix din Oradea
  • Transport funerar intern şi internaţional cu maşină frigorifică funerară omologată
  • Pastrarea în camere frigorifice în vederea incinerării
  • Transportul urnelor, intern şi internaţional
  • Diamante memoriale

Servicii

  1. consultanţă
  2. capelă mortuară
  3. incinerare
  4. urne funerare
  5. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media