Despre noi

Ce dorim?

Compania noastră dorește să aducă alinare acelora ce suferă o imensă pierdere și să îi ajutăm să treacă peste clipele grele.

Asigurăm

Specialitatea noastră este repatrierea internațională a persoanelor decedate. De asemenea, asigurăm servicii de repatriere decedați în cazuri urgente.

Repatriere decedați Italia

Garantăm respectarea tuturor standardelor internaționale pentru serviciul de transport funerar. Sunt respectate toate legislațiile de transport în cazul transportului de repatriere decedați Italia. Se respectă atât legislația Italiei în cazul persoanelor decedate, cât și legislațiile țărilor care urmează să fie tranzitate.
Deținem toate autorizațiile de transport internațional, transportul se face respectând toate normele de igienă și depozitare adecvate. Garantăm un timp cât mai scurt aducerii în țară. Ne ocupăm de obținerea certificatului de deces internațional. De asemenea, obținem pașaportul mortuar internațional, iar mașinile noastre sunt dotate la cele mai înalte standarde pentru ca întreaga procedură să decurgă fără probleme. Costul transportului funerar internațional este mai mare deoarece tot ceea ce se folosește are o altă calitate.

Șoferii autospecialei sunt profesioniști în repatriere decedați, ținuta și conduita fiind impecabile, manifestând respect față de meseria lor.

Repatriere decedați Germania

Asigurăm repatriere decedați Germania cu promptitudine și profesionalism.

Încă de la început, noi vă oferim toate răspunsurile necesare. Comunicăm transparent cu toți clienții pe parcursul întregului proces de repatriere. În maxim 72 de ore rezolvăm orice situație delicată. Mai mult, colaborăm îndeaproape cu dvs. pentru a găsi cel mai bun preț pentru asigurarea acestui serviciu de repatriere decedați Germania.
Noi vă comunicam de la început costul total al întregii operațiuni de repatriere. Toate angajamentele noastre se bazează pe încheierea unor acte și a unui contract între părți. Absolut toate mașinile folosite de noi sunt omologate, au trecut toate verificările necesare și sunt autorizate să fie utilizate pentru transport funerar internațional. Dvs. decideți dacă ne angajați să vă oferim acest serviciu, în urma unei discuții preliminare.

Costurile variază în funcție de țara și localitatea în care a avut loc decesul și locul unde trebuie repatriat defunctul, respectiv de costurile necesare eliberării actelor.

Sicriul necesar pentru repatriere decedați este un sicriu de lemn, în care se află un sicriu de zinc, sigilat. Toate acestea sunt asigurate de noi.

Suntem încredințați că serviciile asigurate până în prezent clienților care au avut încredere în noi ne-au făcut tot mai buni. Ne străduim să oferim servicii cât mai bune și știm că e mereu loc de mai bine. Angajații noștri sunt formați continuu, iar dotările noastre sunt făcute la cele mai bune standarde. Doar astfel putem fi siguri că vă oferim servicii ireproșabile, în orice țară europeană v-ați confrunta cu aceste probleme.

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. pasaport mortuar
  6. sicriu repatriere

Date de contact

Site / Social Media