Despre noi vezi date de contact

De multe ori, soarta ii duce, mai ales pe cei apropiati noua dar aflati intr-o tara straina, catre un sfarsit neasteptat. Se poate întâmpla ca românii să decedeze în Europa. În asemenea cazuri, pentru rude este o adevărată provocare repatrierea unei persoane care a decedat. Totul pare greu de realizat și presupune un efort deosebit de la întocmirea actelor necesare decesului până la găsirea unui mijloc de transport special.

Pentru a rezolva totul cat mai rapid, iar rudele să poată primi un ajutor prompt și eficient, serviciile noastre de repatriere sunt orientate pentru a vă sprijini în momentele grele. Compania noastra doreste sa aduca o alinare celor ce sufera o imensa pierdere si sa ii ajutam sa treacă peste clipele grele la care viata ii supune.

În cazul in care doriti sa ne alegeti serviciile, puteți găsi toate informațiile necesare pe www.repatrieri.it . Compania noastra de repatriere este formata doar din profesionisti specializati in repatriere internationala. Avem in dotare tot ce este necesar, mai ales angajati calificati in indeplinirea acestor proceduri dificile.

Asiguram, pe langa transport decedati romani in tari europene, si viceversa, adica repatriererea cetatenilor straini decedati in Romania.
Demarăm cu mare rapiditate tot ce tine de procedurile necesare si ne ocupam de toata documentatia ce va fi intocmita in scopul indeplinirii serviciului de repatriere decedați.

 

VA OFERIM SERVICII DE TOP PENTRU REPATRIERE DECEDATI ITALIA

Garantăm respectarea tuturor standardelor internaționale penru serviciului de transport funerar. Sunt respectate toate legislații de transport în cazul transportului de repatriere decedati Italia. Se respetă atât legislația Italiei în cazul persoanelor decedate, cât și legislațiile țărilor care urmează să fie tranzitate.

Detinem toate autorizatiile de transport international, transportul se face respectând toate normele de igiena și depozitare adecvate. Garantăm un timpul cât mai scurt aducerii in tara. Ne ocupăm de obținerea certificatului de deces internațional. De asemenea, obtinem pasaportul mortuar international, iar masinile noastre sunt dotate la cele mai inalte standarde pentru ca intreaga procedura sa decurga fara probleme. Costul transportului funerar international este mai mare deoarece tot ceea ce se foloseste are o alta calitate.

Sicriul de transport este din zinc, in el fiind introdus sicriul din lemn de esenta tare. Pe acesta este pusa placuta de identificare a persoanei decedate. Astfel, putem spune ca serviciul nostru de repatriere decedati Italia (sau din alta tara) decurge fara probleme deoarece ne asiguram in prealabil ca nu vom intampina dificultati pe parcurs. În funcție de distanța parcursă până in Romania sau din Romania pana in tara de origine, prețul transportului variază.

Dispunem de un numar suficient de angajati care pot rezolva cu bine orice situatie intampinata, inclusiv cazurile urgente. Ei se pot ocupa in detaliu de fiecare procedura, pentru a finaliza actele si a le transmite catre autoritati in cel mai scurt timp. Dorim sa va ajutam cat mai mult si ne asumam sarcina de a aduce cat mai repede in tara persoanele dragi care decedeaza in strainatate.

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. pasaport mortuar
  6. sicriu repatriere

Date de contact

Site / Social Media