Despre noi vezi date de contact

Florile sunt veritabili mesageri ai sufletului nostru. Sunt ființe vii care exprimă nerostit sentimentele pe care dorim să le comunicăm cuiva drag. Totodată florile sunt și cele care aduc un ultim omagiu, exprimă un ultim mulțumesc și arată aprecierea pe care o avem pentru o ființă dragă ce pleacă pe un ultim drum din lumea aceasta.

Coroanele funerale exprimă recunoștința și aprecierea pentru cel sau cea care acum pleacă, dar care și-a pus amprenta în viața noastră. La Olla ne-am pus pe treabă și am elaborat modele de coroane funerare deosebite cu o varietate mare de flori. Compozițiile florale sunt realizate pe un suport cu burete floral în formă de cerc de mai multe dimensiuni. Cercul este o formă cu simboluri mistice. Aceasta simbolizează întregul, completitudinea, infinitul, încheierea unui ciclu, în acest caz, al ciclului vieții pe pământ.

Alege un model de coroană funerară deosebită de la Olla și noi o putem livra oriunde în țară.

Suportul de burete ud, păstrează florile proaspete pe o perioadă îndelungată.

Acum poți comanda online coroane funerare cu livrare în țară. Alegi modelul și ajunge la tine în maxim 24 de ore de Luni până Duminică

Poți alege aranjamente florale funerare deosebite pentru a-ți exprima sentimentele. Fie un aranjament în formă de inimă, care exprimă iubirea, fie aranjamente în formă de cruce simbolică din flori sau pur și simplu o jerbă din flori albe.

Toate modelele de aranjamente funerale sunt realizate în suport cu burete floral umed care păstrează florile proaspete pe o perioadă lungă de timp.

Servicii

  1. comenzi online
  2. coşuri funerare
  3. flori naturale
  4. flori înmormântare
  5. jerbe funerare

Localizare pe hartă