Luvis Monumente Funerare Bacău

Despre noi

SC LUVIS SRL Bacău s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu scopul de a le oferi clienților și partenerilor noștri produse și servicii de cea mai bună calitate, cu particularități unice, personalizate. Suntem o firmă ce se ocupă de construcții funerare din 2002, iar din 2008 am început cu propria noastră fabrică de marmură și granit, pentru a asigura calitate maximă produselor comercializate.

Punem accent pe lucrări funerare de calitate și rezistente în timp, prin materiale masive, construite dintr-o singură bucată de granit sau marmură, cadre și borduri masive, permițându-ne astfel oferirea unei garanții extinse. În același timp onorăm cu drag comenzile speciale, personalizate și suntem adepții proiectelor unicat.

Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului nostru, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a calității serviciilor oferite, urmărind astfel satisfacerea cerințelor clienților, dar și menținerea și motivarea resurselor umane.

Experiența profesională obținută pe parcursul a 18 ani de activitate, în care am ținut cont de cerințele clienților, de nevoile propriilor angajați, ne-au conferit o poziție destul de importantă pe piața monumentelor funerare din marmură și granit din județul Bacău, și nu numai.

Misiunea noastră este de a oferi clienților o gamă largă de produse de cea mai bună calitate, soluții personalizate și montajul monumentelor, astfel încât Luvis să reprezinte varianta cea mai bună de pe piața construcțiilor funerare din granit, marmură și mozaic din punct de vedere al raportului calitate preț. Dorim astfel să fim alături și să susținem proiectele clienților noștri, oferind suport și servicii la cele mai înalte standarde, pe durata întregii colaborări.

Viziunea noastră este să devenim una din celemai apreciate firme de monumente funerare, să onorăm cerințele, atât a sufletelor îngreunate de pierderea celor iubiți, cât si a viitorilor colaboratori, prin calitatea bunurilor comercializate.

SC LUVIS SRL Bacău cunoaște faptul că monumetul funerarreprezintă personalitatea fiecărei persoane, astfel, susținem creativitatea și ideile originale prin folosirea tehnologiilor de ultimă generație, ce pot satisface chiar și cele mai exigente cerințe sau așteptări. În același timp, vă oferim și consultanță specializată în design-ul monumentului funerar potrivit, respectând valorile care contează pentru dumneavoastră și aspectele la care țineți cu adevărat.

Un suflet pierdut, o inimă eternă de piatră!

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. felinare cimitir
  3. fotoceramică
  4. gravură laser
  5. inscripţionare
  6. lucrări funerare
  7. recondiţionări morminte
  8. statuete
  9. vaze

Localizare pe hartă