Despre noi vezi date de contact

Noi, îți suntem alături de la începutul evenimentului nefericit, până la sfârșit. În plus, îți oferim o gamă variată de articole funerare (sicrie, cearșaf de față, urzicuță, coroane, aranjamente florale, lumănări, prosoape, batiste, panglică de doliu).

De 16 ani, le oferim clienților o gamă completă de servicii funerare. Transportăm defunctul cu o autoutilitară specială, îl îmbălsămăm, întocmim documentele legale și cererile necesare, iar ție îți oferim consiliere permanentă. De asemenea, oferim un serviciu complet de repatriere decedați.

Tot noi îți oferim sicrie la toate categoriile de prețuri, alături de coroane și aranjamente florale.   

Demonstrăm seriozitate și profesionalism de fiecare dată când cineva apelează la noi. Drept dovadă, oameni pe care i-am ajutat ne recomandă familiei, dar și cunoscuților care trec prin momente asemănătoare.

Investim constant în echipamente, și învățăm tehnici noi prin care ne îmbunătățim serviciile. Totodată, investim în  dezvoltarea profesională a angajaților noștri. 

De la profesorii din Anglia am deprins tehnici moderne de îmbălsămare, prin care oferim defunctului un aspect apropiat de cel natural. Suntem alături de cei care apelează la noi, și oferim consultanță indiferent de situație.

Video

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Date de contact