Despre noi vezi date de contact

La Iuliana Funerar, de peste 15 ani îți asigurăm sprijinul de care ai nevoie în cele mai dificile momente. Dacă ai pierdut o persoană dragă în orice țară de pe teritoriul Uniunii Europene (Franța, Italia, Germania, Spania, Portugalia, Belgia, Austria, Ungaria, Anglia etc), noi îți asigurăm transportul sigur al defunctului până în localitatea din România unde va avea loc ceremonia funerară. Respectiv toate lucrurile care implică o asemenea situație: documente legale, sicriu, îmbălsămare, cruce de lemn, etc.

Transportul funerar internațional se poate efectua pe baza: paşaportului mortuar, certificatului de deces, certificatului constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital, certificatului de îmbălsămare eliberat de spital sau autorizaţiei de transport funerar internațional

Repatrierea se poate face cu autospeciale cât și aerian cu preluare de la aeroport și transportarea sicriulului la adresa indicată.

Asistenții noștri sunt activi non-stop, iar consilierul de caz care este responsabil de efectuarea operațiunilor în scopul repatrierii, vă va înștiința referitor la desfășurarea situației dumneavoastră.

Acțiunile de repatriere reprezintă caracteristici individuale aferente țării unde a avut loc decesul, aspecte luate în considerare de echipa noastră, pentru ca demersurile să fie legale.

Echipa noastră cuprinde reprezentanți care cooperează cu noi, pentru întocmirea și administrarea cât mai rapidă a documentelor de repatriere, în majoritatea orașelor din Belgia, Italia, Olanda și Spania.

Servicii

  1. consultanţă
  2. întocmire acte
  3. maşini autorizate
  4. pasaport mortuar
  5. sicriu repatriere

Date de contact

Site / Social Media