Gift Art - Premium Flori Funerare

Despre noi vezi date de contact

Coroanele funerare premium  se realizează într-un atelier floral, născut din dorinţa de a oferi ceva nou sibienilor. Din dorinţa de a oferi calitate şi atenţie la detalii. Coroane funerare premium este… Oana Jurj şi echipa ei de oameni calzi şi talentaţi. Într-un continuu proces de perfecţionare în arta florală şi de implicare în domeniul floristic din România, Oana reuşeşte să facă din meseria de florist o adevarată sursă de energie pozitivă şi frumos.

Încercăm ca prin modele moderne de aranjamente şi coroane, gândurile tale şi regretul să fie exprimate în cel mai sincer mod posibil. Căutăm tehnici şi design-uri noi pentru că îţi înţelegem durerea şi dorinţa de a mai fi o dată alături de persoana dragă şi de a-i oferi tot ce e mai bun şi mai frumos.

Florile sunt tratate cu respect încă de la recepţionarea lor de la furnizor. Sunt curăţate, hidratate şi ţinute într-un mediu potrivit. Cunoaştem florile şi modalitatea prin care să le îngrijim corespunzător aşa că… atunci când cumperi de la noi ştii sigur că florile sunt proaspete şi că vor rezista zile la rând.

Servicii

  1. comenzi online
  2. coşuri funerare
  3. flori naturale
  4. flori înmormântare
  5. jerbe funerare

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media