Despre noi vezi date de contact

Misiunea noastră este aceea de a da posibilitatea tuturor companiilor care furnizează produse și servicii destinate sectorului funerar din România de a-și prezenta serviciile și produsele asigurându-le o vizibilitate online maximă. Oferim tuturor servicii profesionale de calitate în mediul online prin platforma gefusto.ro.

Pentru noi cei care am realizat acest domeniu web pot afirma cu certitudine că profesionalismul, încrederea, transparența și pasiunea pentru ceea ce noi o punem în practică zi de zi cu fiecare client sunt valori „offline” care ne însoțesc în tot ceea ce facem „online” în viața reală și pe care de fapt o transpunem aici pe domeniul web www.gefusto.ro.

Suntem profesioniști în munca noastră și credem cu tărie că pentru a realiza un lucru de succes în business, avem nevoie de idei creative, durabile și sustenibile pentru toți cei care își desfășoară activitatea în acest domeniu.

Prin comportamentul și atitudinea noastră ne transmitem apropierea față de client. Suntem transparenți în comunicare și acordăm o atenție maximă fiecărui mic detaliu al muncii noastre.

Acordăm consiliere și transparență totală în relațiile cu clienții noștrii, oferind cel mai bun mix între consiliere, calitatea  produselor și siguranță comercială. Cu noi există garanția că pentru fiecare contract încheiat  lucrurile vor fi respectate așa cum a  fost stabilit de comun acord cu dumneavoastră.

Localizare pe hartă