Despre noi vezi date de contact

Când o persoană a decedat departe de casă și familia lui vrea să repatrieze corpul, firma noastră gestionează întregul proces de repatriere.

Facilităm din Spania repatrierea persoanelor decedate în România, Republica Moldova, Bulgaria, Maroc și America Latină.

Asigurăm respectarea obiceiurilor, tradițiilor culturale și religioase pe care familiile le doresc pentru cei dragi. Suntem atenți să primim în orice moment instrucțiunile familiei cu privire la practicile și obiceiurile necesare în funcție de cultura lor.

Suntem specializați în gestionarea serviciilor funerare internaționale, cunoaștem în detaliu toate documentele administrative legale și logistice necesare care trebuiesc respectate pentru ridicarea, pregătirea corpului în Spania și pentru transportul și repatrierea ulterioară a acestuia către țara de origine.

Oferim transport specializat terestru și aerian, pentru orice destinație dorită de familie, în cel mai scurt timp posibil și la cel mai avantajos preț de pe piață.

Căutăm întotdeauna soluțiile de cost și timp care se potrivesc cel mai bine situației bugetare familiare în funcție de serviciul de care aveți nevoie.


Oferim serviciile noastre cu etică profesională și considerare umană: nu suntem comercianți, suntem specialiști în atenție și servicii funerare.

Servicii

  1. consultanţă
  2. întocmire acte
  3. maşini autorizate
  4. pasaport mortuar
  5. sicriu repatriere

Date de contact

Site / Social Media