Funerar Trans - Transport Funerar

Despre noi vezi date de contact

Asigurăm transportul persoanelor decedate oriunde pe teritoriul României și repatrierea acestora, atât din Uniunea Europeană, cât și din alte țări europene.

Avem experiență lungă în repatrierea persoanelor decedate. Acest serviciu de transport funerar este realizat în condiții legale cu mașini autorizate și dotate cu instalație de refrigerare în conformitate cu legea românească și cea internațională!

De ce să alegi Funerar Trans?

Documente legale
Repatrierea persoanelor decedate necesită o procedură extrem de complexă. Noi ne ocupăm de întocmirea tuturor documentelor legale, necesare repatrierii.

Personal calificat
Dispunem de un personal calificat care îți oferă servicii funerare complete, la cele mai înalte standarde, conform regulilor impuse de autoritățile competente.

Sicriul necesar
Vă oferim atât sicriul de zinc necesar repatrierilor, cât și sicriul de lemn, pentru a vă scuti de stresul provocat de un astfel de eveniment neplăcut.

Prețul corect
Știm că nu este un moment ușor, de aceea vă oferim prețul corect, calculat în funcție de țara în care a avut loc decesul, precum și în funcție de serviciile oferite.

FunerarTrans – promptitudine, experiență și profesionalism!

Servicii

  1. consultanţă
  2. manipulare sicriu
  3. maşini autorizate
  4. transport persoane

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media