Despre noi vezi date de contact

Compania noastră de pompe funebre oferă servicii de transport funerar internațional din Europa împreună cu toată documentația necesară procesului de repatriere a defunctului. Având o experiență impresionantă în domeniu, tratăm transportul funerar în cel mai serios mod posibil, efectuând acest proces în condiții de igienă ireproșabilă prevăzute de legislația europeană în vigoare.
 
Sicriele folosite în momentul repatrierii sunt din zinc sigilat sau din lemn pentru a preveni orice incident care ar putea surveni în timpul transportului persoanei decedate. Logistica de care dispunem, automobilele de transport, este autorizată și dotată corespunzător în conformitate cu normele Uniunii Europene. Transportul corpului neînsuflețit în România are la bază pașaportul internațional mortuar, cel care se eliberează de la ambasadele sau consulatele României, proces care este asigurat la rândul său de către compania Funerals Ltd.
 
Funerals Ltd asigură în condiții de maxim profesionalism servicii de repatriere decedați din țările Comunității Europene în România.
  • documente de repatriere
  • consultanță funerară non-stop
  • consultanță juridică în cazul deceselor cauzate de accidente în Marea Britanie
  • sediul social în Londra

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. pasaport mortuar
  6. sicriu repatriere

Date de contact

Site / Social Media