Fotoceramica Premium

Despre noi vezi date de contact

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața internațională, societatea noastră este capabilă să ofere o calitate premium pentru fotoceramică produsă la prețuri extrem de avantajoase. Utilizând numai tehnologie și materie primă de la cei mai de seamă furnizori din Italia, vă oferim, fără ezitare,  garanție pe viață pentru toate produsele noastre, indiferent de condițiile  atmosferice existente de-a lungul timpului.

Modalități de a comanda o fotografie ceramică
Aveți la dispoziție 3 metode de a comanda produsele noastre:

  • Direct de pe website-ul nostru, alegând un model din magazinul de fotografii
  • Trimițându-ne poza persoanei dragi și alegând modelul prin WhatsApp.
  • Sau prin email la adresa contact@fotoceramica-premium.ro

După primirea comenzii noi vom începe de îndată editarea fotografiei și în cel mai scurt timp veți primi imaginea editată, așa cum va apărea ea pe placuța ceramică. Abilitățile noastre de editare a fotografiilor în Adobe Photoshop sunt pur și simplu magice. Așteptăm cu nerabdare să vă convingeți de acest lucru. Apoi mai urmează aproximativ 3 zile până când veți intra în posesia fotografiei.

Utilizând cele mai inovative tehnici de producere a fotoceramicii funerare, echipa Premium Photoceramics oferă o garanție de 50 de ani pentru fotoceramica produsă cu mult drag pentru clienții săi.

Date de contact

Site / Social Media