Despre noi vezi date de contact

Florăria Florisis îți oferă posibilitatea să comanzi flori online din categoria Funerare. Chiar dacă nu este deloc plăcut să pierdem pe cineva, îți suntem alături în aceste clipe grele. Îți asigurăm livrare de aranjamente funerare pentru sicriu și coroane funerare, artificiale și naturale, în funcție de preferințele dvs - culoare, tip de floare, mărime, buget. 

Noi prețuim calitatea, iar acest lucru se vede în munca noastră. Florisis este locul unde poti să plasezi o comanda de o coroană funerară sau un aranjament sub formă de inima cu  încredere, având garanția calității florilor comandate. Avem parteneriate comerciale cu majoritatea depozitelor din județ, astfel îți asigurăm o varietate mare de flori și facem un bine economiei, având deja 6 producători locali de flori pe care îi susținem datorită faptului că reușesc să producă flori de o calitate excepțională la un preț concurențial față de importurile din Olanda, Peru, Turcia, etc. 

La Florărie Huedin Florisis, motivele pentru care comanda ta va fi una de succes sunt dedicarea noastră și dragostea pentru flori, pentru munca pe care o depunem, prospețimea florilor, diversitatea buchetelor de flori și a aranjamentelor florale, consilierea oferită clienților în a face alegerea florală potrivită, calificarea personalului angajat și dorința de a oferi servicii speciale prin personalizarea comenzilor florale, în funcție de caracterul și povestea fiecărui client.

Servicii

  1. comenzi online
  2. coşuri funerare
  3. flori artificiale
  4. flori naturale
  5. flori înmormântare
  6. jerbe funerare