Despre noi vezi date de contact

Livrăm la evenimente funerare începând din anul 2008 unde am transmis gândurile sincere și condoleanțele clienților noștri către membrii familiilor îndurerate. Într-o manieră profesionistă prin curieri proprii, atenți la detaliile livrării. Cunoscători ai ritualului unei ceremonii cum este priveghiul și înmormântarea, în ținută vestimentară de culoare complet neagră, de luni și până duminica între orele 09-21.

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete și de bună calitate pentru a se păstra cât mai mult timp. Structura coroanei este metalică și rezistentă, decorată cu crenguțe de brad natural. La cererea dumneavoastră concepem și modele de coroane funerare personalizate din florile pe care le preferați și pe care le doriți inserate în coroană.

Livrăm cu autoturisme special adaptate și în condiții de maximă protecție cu mănuși de unică folosință de culoare neagră.

Orele de livrare pe care le alegeți pentru livrare sunt respectate de către florăria noastră. Preferăm să ajungem la capelă sau la înmormântare înainte cu minum 45 de minute înainte de a începe evenimentul funerar, pentru a avea suficient timp și a prezenta personal mesajul dumneavoastră familiei îndurerate. Pe fiecare coroană aplicăm panglică scrisă de mână cu mesajul dumneavoastră.

Avem opțiunea gratuită de a vă informa cu stadiul comenzii dumneavoastră. prin e-mail, sms sau whatsapp unde puteți bifa în momentul plasării comenzii în site sau telefonic faptul că doriți să fiți la curent cu stadiul comenzii dumneavoastră. Toți clienții noștri primesc fotografiile cu coroana comandată prin whatsapp sau prin e-mail unde o pot vizualiza.

Servicii

  1. comenzi online
  2. flori naturale
  3. flori înmormântare
  4. jerbe funerare

Localizare pe hartă

Site / Social Media