Despre noi vezi date de contact

Cu ocazia evenimentelor importante din viața noastră, dar mai ales în momente extrem de triste, florile sunt cel mai delicat mod de a ne exprima sentimentele.

Există diferite tipuri de aranjamente florale cu ajutorul cărora puteți fi alături de familia îndurerată sau prin care vă puteți arăta respectul și dragostea față de cel care a dispărut dintre noi.

Aranjamentele funerare, indiferent de tipul, forma, mărimea sau florile alese, pot fi trimise familiei îndurerate, alături de un mesaj din inimă, încă din primul moment în care aflați de crunta întâmplare, în timpul slujbei funerare sau chiar după înmormântare.

Trimiterea unui aranjament floral rudelor îndurerate este un gest ce denotă respect, prietenie, dragoste și empatie. Florărie în Iași, specializată pe decorațiuni și aranjamente florale, la FLORA LUX se pot comanda online aranjamente funerare cu livrare gratuită la capelă în orașul Iași, sau pot fi comandate direct la florăria din Podu Ros Iași sau florăria din Complexul Comercial Carrefour Felicia Iași.

Servicii

  1. comenzi online
  2. coşuri funerare
  3. flori naturale
  4. flori înmormântare
  5. jerbe funerare

Site / Social Media