Despre noi vezi date de contact

Oferim servicii de întocmire a actelor de repatriere pentru persoanele decedate, pentru ca transportul acestora să se efectueze în cel mai rapid mod. În orice moment al zilei, angajații noștri vă vor furniza informații cu privire la procedura de repatriere, plata serviciilor și vor avea grijă să vă ofere servicii de înaltă calitate.

Pregătirea documentelor și obținerea autorizațiilor pentru transportul persoanei decedate, de obicei durează între 2-7 zile lucrătoare. Îmbălsămare, toaletare și cosmetică mortuară.

Prin urmare, este misiunea noastră de a ajuta acolo unde alții nu pot. Ne străduim să oferim un serviciu care să vă ajute cu toate aspectele legate de repatriere internațională, Italia – România și România- Italia. 

Oferim servicii de îmbălsămare profesioniste, cu o cunoaștere aprofundată a procesului de îmbălsămare și cea mai mare grijă și respect pentru cel decedat. Avem standarde stricte care să asigure că îmbălsămarea se realizează la cel mai inalt nivel, astfel încât să fiți mulțumiți de serviciile oferite.

Pe lângă acestea, ne ocupăm și de îmbrăcare și tot ce ține de cosmetica, toaletarea persoanei decedate, servicii și tratamente, pe deplin discutate și convenite cu membrii familiei.

Oferim servicii de transport funerar Italia – Romania și invers, repatrieri și tot ce ține de serviciul de înmormântare. Indiferent de orașul sau zona în care doriți să fie transportat decedatul, echipa noastră se va deplasa cu seriozitate și rapiditate în orice zonă este solicitată.

Vă garantăm transportul funerar sigur și rapid, la un preț convenabil. Înțelegem pe deplin faptul că repatrierile pot fi complicate și costisitoare, mai ales atunci când instituțiile guvernamentale, cum ar fi ambasade și consulate, oferă puțin ajutor în aducerea defunctului înapoi în patria lui.

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. pasaport mortuar
  6. sicriu repatriere

Date de contact

Site / Social Media