Despre noi vezi date de contact

Asigurăm transporturi funerare naționale și internaționale. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

Putem organiza în maxim 24-48 ore orice transport funerar auto din Italia sau România către următoarele țări: România, Bulgaria, Rusia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Occidentală (orice țară), Canada, SUA, America Latină, Australia.

Prin profesionalismul și experiența dobândite, suntem capabili să organizăm un transport funerar, în cazul în care aveți nevoie, dispunând în mod permanent de un parc de auto de ultimă generație. În anumite situații putem organiza și transport combinat (auto + avion). Suntem în măsură să oferim acest serviciu cu plecare sau sosire de pe majoritatea aeroporturilor din Italia și România. Nu trebuie să vă preocupați cu ce veți transporta decedatul de la aeroportul de sosire și până la locul de înmormântare. Dacă dumneavoastră doriți, noi suntem în măsură de a vă pune la dispoziție un dric elegant care va transporta decedatul de la aeroportul de sosire la locul indicat de dumneavoastră.

Ne  diferențiem prin umanitate, sprijin, înțelegere și prin corectitudinea îndeplinirii promisiunilor făcute.

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. pasaport mortuar
  6. sicriu repatriere