Depozit de sicrie - magazin funerar

Despre noi vezi date de contact

Deschizi o firmă de servicii funerare? Activezi deja în domeniul funerar sau administrezi o companie de servicii funerare? Ai ajuns unde trebuie!

De ce să cumperi de la Depozitul de sicrie?

 1. Depozitul de sicrie este depozitul Fabricii de sicrie.
 2. Cumperi sicrie direct de la producător – fără intermediari, fără revânzători. Nu mai trebuie să îţi faci aprovizionarea când vrea furnizorul de sicrie, cumperi sicrie atunci când ai nevoie şi doar ce ai nevoie.
 3. Avem o gamă foarte variată de modele şi culori. La Depozitul de sicrie găseşti non-stop: sicrie cu două capace – model american „Grande America” (fabricat în Guatemala din lemn masiv de mahon), sicrie VIP din gama „Italian Style” fabricate în Italia (modele exclusive, unice în România), sicrie de lux şi sicrie strandard, fabricate în România, după standard italian, sicrie XL, sicrie XXL, sicrie 1,80m, sicrie cu ladă de zinc pentru transport şi repatriere, cutii pentru oseminte, urne, etc.
 4. Avem întotdeuna modelele în stoc adică o să găseşti mereu la noi ceea ce ai mai cumpărat şi probabil ai inclus deja în catalogul tău online sau în oferta ta de la magazin.
 5. Ne asumăm răspunderea pentru calitatea sicrielor noastre (lemnul este uscat, nu crapă niciodată, indiferent de perioada de timp pentru care este păstrat în magazin, finisajele sunt de cea mai bună calitate). Pentru fiecare sicriu vândut, oferim Certificat de Garanţie şi Declaraţie de Conformitate, conform legii.
 6. Păstrăm lucrurile simple şi clare. Oferim tuturor colaboratorilor noştri avantaje competiţionale care îi ajută să se diferenţieze în piaţă. Oferim suport tehnic non-stop.
 7. Suntem 100% dedicaţi partenerilor noştri. Colaborăm cu profesioniştii, cu companiile de servicii funerare din România care se respectă şi care îţi doresc să ofere clienţilor lor sicrie de calitate la cel mai bun preţ. Nu trebuie să îţi faci griji niciodată în privinţa calităţii şi rezistenţei sicrielor noastre.
 8. Nu producem „sicrie ieftine”, nu avem „sicrie de criză”, nu avem „sicrie sociale”, nu avem „sicrie din carton sau din mdf” (profesioniştii ştiu de ce!).
 9. Nu suntem modeşti şi spunem clar faptul că preţurile noastre sunt cele mai bune din piaţă, sicriele noastre sunt net superioare celor similare pe care vi le oferă ceilalţi şi avem servicii de calitate, non-stop. Nu o spunem doar noi, convinge-te singur şi vizitează Depozitul de sicrie!

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. lenjerie sicriu
 3. livrare gratuită
 4. pânză de faţă
 5. pernă

Date de contact