Despre noi vezi date de contact

Am reușit din nou sa ne respectam promisiunile in primul rand fata de dumneavoastra, locuitorii Timisoarei, dar si fata de Primaria Municipiului Timisoarei, prin inaugurarea a unei case funerare in Cimitirul Eroilor. Aceasta casa mortuara este disponibila tuturor celor ce vor sa stea la priveghi alaturi de familie si cei apropiati.

Desi nu am incercat niciodata sa schimbam tradiitile, vom incerca intodeauna sa ridicam standardele la care ar trebui sa opereze orice instituție ce are de a face cu serviciile funerare. Credem ca a venit timpul, ca si aici, la noi in Romania, sa existe anumite conditii si standarde ca in tot restul Europei, in care sa se desfasoare aceste evenimente care fac parte din viata noastra a tuturor.

Prin punerea la dispozitia dumneavoastra a acestei noi case mortuare, incercam sa cream o ambianta prin care sa alinam putin din durerea pe care o cauzeaza un astfel de eveniment. Deoarece suntem o firma cu traditie in domeniul funerar, stim tot ce trebuie facut cand se intampla un asemenea necaz. Noi, va putem sprijinii cu tot ceea ce este necesar pentru ca dumneavoastra sa nu mai fiti nevoiti sa umblati de colo-colo, ci sa puteti petrece tot timpul alaturi de familie, prieteni si toti cei indurerati.

 • o sala de priveghi la parter cu separare pentru persoana defuncta
 • inca o sala la etaj
 • aparat automat de cafea
 • climatizare
 • capace frigorifice de ultima generatie pentru mentinerea constanta a temperaturii

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. loc de veci
 15. manipulare sicriu
 16. morgă privată
 17. parastas
 18. toaletare

Localizare pe hartă