Despre noi

Pierderea unei persoane dragi reprezintă un moment greu pentru fiecare dintre noi, un astfel de eveniment luându-ne întotdeauna prin surprindere. Masa de pomenire este omagiul adus celor care au plecat de lângă noi, fiind prilej de comemorare şi aducerea aproape a cunoscuţilor acestora.

Serviciile de catering pentru parastase şi pomenile făcute la perioadele stabilite conform tradiţiilor sunt gândite să elimine din grijile de organizare. De aceea, echipa noastră pregăteşte meniuri de parastas delicioase, pentru a fi oferite prietenilor, rudelor, tuturor celor prezenţi.

Vizăm să oferim un meniu de parastas delicios, la preţ accesibil, în funcţie de preparatele selectate. Având în vedere că unele evenimente au loc în perioade de post, este posibil ca pomana sau parastasul să trebuiască să fie organizat în acord cu restricţiile alimentare prevăzute de post. Aşadar, dispunem de creativitate pentru alcătuirea unui meniu savuros pentru orice pomenire, fie că este vorba despre meniu standard, despre meniuri de dulce, meniu de post sau de meniuri de parastas care pot conţine peşte.

Echipa Catering Ioana îţi va fi alături când vei organiza mesele de pomenire – aşa cum sunt acestea stabilite, de regulă la 3, 9 şi 40 de zile şi la 3 luni, 6 luni şi 1 an, apoi în fiecare an până la 7 ani.

Servicii

  1. catering
  2. mese de pomenire
  3. parastase
  4. pomeni

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media