Despre noi vezi date de contact

Cu experiența noastră de peste 17 ani, un parc auto de 15 mașini autorizate pentru repatrierea persoanelor decedate, suntem PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE pentru repatrieri din Comunitatea Europeană oriunde în țară.  AUTORIZAȚI pentru repatrieri din Comunitatea Europeană, FRANȚA / BELGIA / OLANDA / GERMANIA / ITALIA / AUSTRIA / IRLANDA / UK.

Situarea noastră la graniţa cu Ungaria, precum şi parcul de vehicule specializate pentru transport funerar de care dispunem ne permit efectuarea repatrierilor cu promptitudine şi rapiditate. Avem un parc auto nou cu mașini autorizate pentru repatriere decedați, precum și două dricuri Maseratti și Mercedes (cele mai noi modele) pentru cortegiu funerar la prețuri flexibile.

CASA FUNERARĂ MARA – Cu noi, grijile dispar!

Vă punem la dispoziție serviciile complete presupuse de organizarea unui astfel de eveniment. Vă asistăm în fazele birocratice pentru obținerea actelor necesare care permit continuarea demersurilor pentru organizarea ceremoniei propriu zise. Suntem la dispoziția dumneavoastră, discret, transparent și cu respectul cuvenit clipelor grele prin care treceți cu tot ceea ce este nevoie în astfel de situații, de la consultanță la sicrie, accesorii, urne, servicii de transport național și internațional, ocupându-ne până și de repatrierea persoanei dragi în cazul în care decesul a survenit în afara granițelor României. Și în cazul repatrierilor suntem alături de dumneavoastră atât cu suport birocratic, cât și cu tot ceea ce ține de logistică.

PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE! – Serviciile noastre fac diferența.

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. pasaport mortuar
  6. sicriu repatriere

Date de contact