Casa Funerară Chifa

Despre noi vezi date de contact

Agenția Casa Funerară Chifa înseamnă servicii funerare la cea mai înaltă calitate. 
 
În perioadele grele din viața dumneavoastră aveți nevoie de un partener de încredere pentru a putea trece mai ușor peste momentele îndurerate.
 
Oferim servicii funerare complete, astfel încât dumneavoastră să aveți timp să petreceți în liniște ultimele momente alături de persoana apropiată care a plecat dintre noi.
 
Casa Funerară Chifa a apărut cu acest gând în minte: să luăm responsabilitatea de pe umerii tăi, să ne ocupăm de toate pregătirile de la A la Z, iar tu să ai parte de alinarea familiei și de timp petrecut în comemorare, alături de cei dragi.
 
Experiența de 12 ani de zile în domeniu o puteți vedea doar dacă apelați la noi cu încredere! Orice serviciu (pomeni, parastas,) ne este solicitat îl oferim la cele mai înalte standarde, cu seriozitate și mâncare gustoasă!
 
Cu fiecare gest şi cuvânt de mulţumire pe care le-am primit, ne simţim mereu mai autentici şi adevăraţi în meseria noastră. Cartea noastră de vizită este recomandarea și mulțumirea clienților, pentru serviciile oferite de firma noastră.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. închiriere catafalc
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media