Despre noi vezi date de contact

De mai bine de 15 ani conducem sufletele plecate de printre noi, către ultimul drum, spre viața veșnică și oferim tot suportul nostru emoțional și material pentru realizarea unei ceremonii funerare care să corespundă tuturor cerințelor și nevoilor.

Vă stăm la dispoziție 24 de ore din 24 pentru a vă ghida în procesul de onorare a vieții celor ce s-au ridicat la cer. Ne ocupăm de toate aranjamentele necesare pentru a crea o ceremonie unică, care să facă cinste și să aducă împreună cele mai importante persoane din viața celui decedat.

Ne ocupăm de întregul protocol funerar, până la cele mai mici detalii: de la îmbălsămare cu personal calificat, toaletare, transport funerar intern și internațional, până la organizarea meselor de pomenire sau comemorative.

Pentru ca ceremonia înhumării să fie foarte bine organizată, ne ocupăm de transportul funerar intern și internațional pentru persoanele decedate, ce trebuie înmormântate într-o anumită locație.

Avem la dispoziție mașini funerare autorizate la standarde UE, care pot să acopere toate necesitățile dumneavoastră. Transportul persoanei decedate se realizează în cele mai bune condiții de igienă.

Asigurăm servicii de transport funerar, atât în orașul Bârlad, cât și în afara orașului, în funcție de cerințe.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. capac frigorific
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. depunere la capelă
 7. îmbălsămare
 8. livrare cruce
 9. livrare sicriu
 10. manipulare sicriu
 11. parastas
 12. toaletare
 13. transport funerar

Localizare pe hartă