Axion Esti Bestattungen

Despre noi vezi date de contact

Axion Esti Bestattungen oferă soluții optime de repatrieri oriunde pe teritoriul Europei. Întocmim toate actele necesare realizării repatrierii și vă ajutăm să treceți mai ușor peste nefericitul eveniment. Suntem alături de dumneavoastră în momentele grele. Oferim soluții optime și rapide de repatriere a persoanelor decedate.

Suntem pregătiți să vă ajutăm cu transportul sicriului persoanei decedate, prin intermediul unei repatrieri, oriunde pe teritoriul Europei. Transportăm corpul persoanei decedate către o locație aleasă de comun acord cu dumneavoastră sau cu firma care o să se ocupe ulterior de înmormântare.

Cel mai rapid mod de a repatria un corp dintr-o țară în alta. Realizăm repatrieri aeriene oriunde pe teritoriul Europei.

Vă ajutăm cu întocmirea tuturor actelor necesare în cazul unei repatrieri. Oferim consultanță de la obținerea actelor până la verificarea acestora. Oferim servicii complete de repatriere.

Vă ajutăm, oferim consultanță și avem o gamă completă de servicii funerare oriunde pe teritoriul Germaniei.

Suntem aici să vă ajutăm cu servicii complete de incinerare: de la consultanță privind întocmirea actelor necesare incinerării, transportul corpului către crematoriu și sau transport urnă funerară.

Echipa noastră vă poate ajuta și cu realizarea aranjamentelor florale necesare unei înmormântări. Alegeți să lucrați cu o singură firmă, oferim servicii funerare complete!

Avem o gamă largă de sicrie și aranjamente florale necesare oricărei înmormantări. Distribuim de la sicrie funerare realizate pentru un buget redus până la sicrie de lux.

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. pasaport mortuar
  6. sicriu repatriere

Date de contact