Argona - producător sicrie tablă

Despre noi vezi date de contact

Societatea ARGONA SRL s-a născut în anul 1999 având un singur acționar privat.

Încă de la început s-a ocupat de fabricarea produselor din țeavă și tablă de: inox, cupru, aluminiu, zinc și oțel pentru echipamente și instalații industriale.

Cu o mare capacitate de inovare a reușit tot timpul să construiască mașini și echipamente unicat pentru fluxurile de producție ale beneficiarilor.

În anul 2014 începe producția de sicrie din tablă pentru piața germană. Sicriele erau manufacturate în serii mici, într-o mare varietate de forme și dimensiuni.

În anul 2016 societatea achiziționează utilaje performante și se crează un flux de producție cu capacitate foarte mare. Tot atunci se trece la producția sicrielor de tabla de zinc pur (99.95) special pentru piața italiană.

O parte din utilaje au fost achiziționate de la producători cu o lungă experiență în acest domeniu iar cealaltă parte au fost executate în atelierul nostru. Totul a fost creat pentru a avea un flux de producție cât mai eficient și implicit un preț de cost pe sicriu cât mai mic. Suntem pregătiți să îmbunătățim în continuare fluxul de producție.

Cu o capacitate de 4000 sicrie pe lună și cu tehnologia necesară pentru a realiza orice tip de sicriu în regim de unicat din tablă de zinc pur, tablă zincată, aluminiu, credem că putem satisface toate dorințele clienților noștri.

Prin inovație, tehnologie și seriozitate reușim să fim parteneri de încredere.

Sicrie din tablă de zinc pur executate în serie foarte mare la un preț scăzut. Toate modelele respectă Regulamentul Poliției Mortuare Italiene și au bordura antităiere. Sunt executate în matrițe semiautomate și lipite etanș cu staniu-plumb.

Sicrie din tabla de zinc pur executate la dimensiunile și forma clientului. Toate modelele au bordura antităiere și respectă Regulamentul Poliției Mortuare Italiene. Sunt proiectate individual după dimensiunile clientului. Execuția se face manual și sunt lipite etanș cu staniu-plumb.

Sicrie din tablă zincată executate în serie foarte mare la un preț scăzut. Toate modelele au bordura antităiere și respectă normativele europene. Sunt executate în matrițe semiautomate și lipite etanș cu staniu-plumb.

Sicrie din tablă zincată executate la dimensiunile și forma clientului. Toate modelele au bordura antităiere și respecte normativele europene. Sunt proiectate individual după dimensiunile clientului. Execuția se face manual și sunt lipite etanș cu staniu-plumb.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. livrare gratuită

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media