Arena Catering Brăila

Despre noi vezi date de contact

Serviciile noastre se aplică pentru toate evenimentele de după un deces: pomana de 3 zile, 9 zile, 40 zile, 6 luni, un an și pentru fiecare parastas până la 7 ani.

Oferta noastră include preparatele pe care dorești să le servești participanților, pachetele și accesoriile pe care ai nevoie să le împarți. În funcție de perioada în care are loc evenimentul, îți putem oferi meniuri ce includ mâncare de post.

Arena Catering Brăila îți livrează preparatele pentru parastas acasă și, la cerere, colivă, colaci și pachete. Portofoliul nostru include meniuri pentru parastasul de 40 de zile, meniuri pentru cel de 1 an și pentru toate celelalte momente pentru care trebuie să organizezi o comemorare.

Pentru că un parastas poate fi organizat oricând, bucătarii noștri pregătesc și mâncare de post, rapid, într-o bucătărie echipată modern. Oferta noastră se adaptează tipului de parastas în care ne implicăm. Dacă treci pentru prima dată prin astfel de momente nefericite, te poți baza pe noi și pentru idei de pachete potrivite fiecărui tip de parastas în parte.

Servicii

  1. catering

Date de contact

Site / Social Media