Despre noi vezi date de contact

Aranjarea florilor este o artă vie, iar misiunea noastră pentru clienți este ca ei să se bucure de experiența cumpărăturilor online.

Daca preferați, ne puteți suna pentru a plasa comenzi. Oferim servicii de livrare în tot județul Constanța. Personalul nostru foarte bine instruit este gata să vă ajute cu plasarea comenzilor.

Oricare ar fi ocazia, motivul, sezonul sau bugetul, florile noastre sunt perfecte pentru a trimite un mesaj atunci când găsirea cuvintelor poate fi dificilă.

Pierderea unei persoane dragi este una dintre cele mai dificile experiențe ale vieții. Trimiterea florilor ca modalitate de a exprima simpatia este o tradiție de lungă durată - datând din 60.000 î.Hr.!  În perioadele triste, florile aduc mesajul speranței și semnifică compasiune, dragoste și căldură. Florile servesc un dublu scop în timpurile moderne, și anume să onoreze viața celui care a murit și să aducă confort familiei îndurerate. Aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de selectarea tipului de aranjament funerar care vă exprimă sentimentele adevărate.

Servicii

  1. comenzi online
  2. flori naturale
  3. flori înmormântare
  4. jerbe funerare
  5. livrare gratuită

Localizare pe hartă