Despre noi vezi date de contact

Angels House Funeral oferă servicii specializate de repatriere decedați, în funcție de nevoile familiei și de cerințele legale ale țărilor implicate.

Ne ocupăm de preluarea rămășițelor de la locul de deces și de pregătirea acestora pentru transport, inclusiv îmbălsămare, cosmetizare, sicriu, etc. Dispunem de logistica necesară pentru transportul internațional al defunctului, inclusiv documentele necesare pentru trecerea frontierelor. Vă oferim ajutor în obținerea tuturor documentelor necesare pentru repatriere, cum ar fi certificatul de deces, certificatul de înmormântare, autorizațiile de transport etc.

Întotdeauna, adaptăm serviciile în funcție de dorințele și nevoile familiei, ținând cont de obiceiurile religioase, culturale și legale specifice. Nu în ultimul rând, vă oferim sprijin emoțional și consiliere familiei într-un asemenea moment dificil.

Dispunem de vehicule specializate, care sunt echipate pentru a asigura transportul sigur și respectuos al rămășițelor decedatului pe distanțe mari.

Avem expertiza necesară privind sistemul de transport din Europa pentru a ne asigura ca membrul familiei tale va ajunge în siguranță la destinație.

Video

Servicii

  1. consultanţă
  2. întocmire acte
  3. maşini autorizate
  4. pasaport mortuar
  5. sicriu repatriere