Alcsik Temetkezés

Despre noi vezi date de contact

Mă numesc Domahidi-Vaszi Zalán şi sunt dascăl la Parohia romano-catolică din Sîncrăieni Ciuc, judeţul Harghita. De-a lungul carierei (având în vedere profesia mea) unul dintre atribuţiile mele este slujirea la înmormântări. Oricât de tragic ar fi pentru familia îndurerată, moartea face parte din viaţa noastră.

Cu toţii vrem ca persoana dragă nouă și trecută la cele veşnice să fie condusă pe ultimul drum într-un mod cât se poate de demn. Pe lângă durerea sufletească, organizarea unei înmormântări pe măsură uneori depăşeşte puterea noastră.

Având în vedere că în aceste momente grele cel mai important lucru pentru familia îndoliată este acceptarea şi prelucrarea sufletească a decesului, m-am gândit să vă ofer ajutor în organizarea şi desfăşurarea înmormântării, şi în rezolvarea problemelor administrative.

Vă oferim toate informaţiile despre contactul cu firma şi o gamă variată de servicii. Ne puteţi contacta la orice oră, atât ziua cât şi în timpul nopţii.
 
Vă putem oferi transport mortuar atât intern cât şi internaţional. Transportul este asigurat cu un autovehicul autorizat frigorific, care permite transportul defunctului pe distanţe mari.

Totodată vă putem ajuta în procurarea documentelor necesare pentru transportul celui decedat - certificat de deces, autorizaţie de deshumare la nevoie, adeverinţă de îmbălsămare, etc.

Dacă decesul survine în afara graniţelor, firma noastră vă poate ajuta în procurarea tuturor documentelor necesare repatrierii.
În caz că defunctul nu este cetăţean român, putem asigura transportul până la domiciliu.
 
În caz că înmormântarea este organizată la domiciliul defunctului, vă sfătuim să folosiţi capacul frigorific funerar. Firma noastră asigură transportul dispozitivului la adresa dorită.

Servicii

  1. acte înhumare
  2. consultanţă
  3. îmbălsămare
  4. livrare cruce
  5. livrare sicriu
  6. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media