Agenția Funerară Adyco

Despre noi vezi date de contact

Alegerea corectă a firmei de servicii funerare este un semn de respect față de persoana decedată și față de trecerea ei la viața veșnică.

Agenția funerară Adyco vine în sprijinul dumneavoastră în momente de profundă tristețe, cu servicii la cel mai înalt nivel de seriozitate și respect, la cele mai avantajoase prețuri și în baza talonului de pensie. Cel mai frumos omagiu adus unei persoane trecute în neființă este o înmormântare demnă.

Încă de la începutul activității noastre am pus un accent deosebit pe o comunicare excelentă cu familia îndoliată și pe respectul cuvenit acesteia. Pilonii de bază ai muncii noastre sunt seriozitatea, corectitudinea și dorința ca totul să fie pus la punct perfect, iar calitatea serviciilor noastre ne recomandă.

Cu o gamă largă și diversificata a produselor și serviciilor noastre, satisfacem orice exigență a clienților noștri.

 • Detinem o gama larga de sicrie funerare, pornind de la cele mai economice până la cele luxoase. Prețul lor variază în funcție de tipul de lemn din care sunt fabricate. Vă oferim asistență în alegerea lui în funcție de dimensiunile persoanei decedate și de nevoile dumneavoastră în așa fel încât călătoria spre veșnicie să fie exact așa cum vă doriți.
 • Vă punem la dispoziție: prosoape, eșarfe, batiste, costume, coroane, felinare etc, meniuri (dulce și post), colive, colaci, pachete conform obiceiurilor ortodoxe.
 • De asemenea, în funcție de cerințele și nevoile dumneavoastră putem diversifica oferta noastră astfel încât să satisfacem toate cerințele.
 • Închiriere capac frigorific. Este un serviciu disponibil pe parcursul întregului an. Principalul avantaj al acestui serviciu este asigurarea condițiilor optime igienico-sanitare. 

Vă punem la dispoziție mașină funerară cu dotări speciale pentru ca fiecare transport să fie realizat corespunzator. Avem toate autorizațiile necesare transportului cu vehicule funerare, acestea fiind omologate și respectând normele de igienă și siguranță.

Ce fel de transport asigurăm?

1. Preluarea decedatului atât de acasă cât și de la spital sau de la cămin

2. Transportul la biserică sau capelă

3. Transportul la cimitir

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar