La un moment dat, fiecare dintre noi va ajunge în situaţia, deloc plăcută, dar inevitabilă, de a trimite un mesaj de condoleanţe. Indiferent dacă persoana care a pierdut pe cineva drag este mai apropiată sau mai îndepărtată, este important să fim alături de ea. Am pregătit imagini şi idei de mesaje de condoleanţe pentru situația în care avem de-a face cu pierderea unui frate. Gândește-te bine înainte de a trimite un mesaj de condoleanțe și alege-ți cu grijă cuvintele. Mai bine să optezi pentru un mesaj scurt, sincer și respectuos, decât să exagerezi cu multe detalii care pot afecta și mai mult starea emoțională a celui care primește mesajul.

mesaje condoleante pierdere frate

“Nici nu îmi pot imagina cât de mare este durerea ta. Îmi pare nespus de rău că treci prin aceste momente grele și mă rog să ai putere în aceste clipe dificile. Cele mai sincere condoleanțe!”

mesaje condoleante nici nu imi pot imagina

“A fost o bucurie în viața mea să vă cunosc fratele. De acum, el va fi îngerul vostru păzitor.”

mesaje condoleante a fost o bucurie

“Este o mare pierdere pentru toată lumea, exprimăm sincere condoleanțe părinților, tuturor rudelor și prietenilor. Dumnezeu să-i binecuvânteze sufletul.”

mesaje condoleante este o mare pierdere pentru

“Amintirea sufletului său minunat și bun va rămâne mereu în inimile noastre.”

mesaje condoleante amintirea sufletului sau

“În timp ce treci prin aceste momente grele, gândește-te că toți prietenii îți sunt aproape. Așa vei avea parte de alinare.”

mesaje condoleante in timp ce treci prin aceste momente

“Nu este ușor să treci peste pierderea unui frate. Sincere condoleanțe!”

mesaje condoleante nu este usor sa treci peste pierderea

“În acest moment dureros și dificil, îți trimit condoleanțe pentru această pierdere, și te rog să primești iubirea și puterea mea pentru a te ajuta să depășești un moment atât de dificil.”

mesaje condoleante in acest moment dureros

“Această pierdere este de neînlocuit. Sincere condoleanțe familiei tale.”

mesaje condoleante aceasta pierdere este de neinlocuit

“Inima mea este cu tine și familia ta în aceste momente dificile.”

mesaje condoleante inima mea este cu tine

“În aceste clipe de adâncă tristețe, știm că este deosebit de greu să privești viața cu optimism sau bucurie, așa că îți transmitem sincerele noastre condoleanțe și sperăm ca durerea prin care treceți acum să devină cu timpul doar o dovadă a iubirii purtate celui plecat dintre noi. Odihnească-se în pace!”

mesaje condoleante in aceste clipe de adanca tristete

“Îmi pare sincer rău pentru pierderea fratelui tău. Acesta este un moment foarte trist pentru noi toți. Dar amintirile bune sunt cele care te vor ajuta să treci peste această pierdere! Condoleanțe!”

mesaje condoleante imi pare sincer rau

“Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului tău frate și prietenul nostru. Chiar dacă trupul său a plecat dintre noi, chipul lui va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace.”

mesaje condoleante nu exista cuvinte indeajuns

“Este dificil să ne exprimam întristarea în cuvinte – este prea mare. Fie ca amintirile cele mai luminoase despre el să devină, cel puțin, o mică mângâiere!”

mesaje condoleante este dificil sa ne exprimam

“Cu sufletele împietrite am aflat de moartea fratelui tău. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”

mesaje condoleante cu sufletele impietrite

“Cu nemăsurată tristețe, îți împărtășim suferința în fața pierderii unei persoane atât de importante. Suntem alături de tine și de familia ta în această perioadă de tristețe. Sincere condoleanțe.”

mesaje condoleante cu nemasurata tristete iti impartasim

“Știu că este un șoc puternic. Dar ai puterea de a depăși durerea și de a continua ceea ce el nu a reușit să facă.”

mesaje condoleante stiu ca este un soc puternic

“Ne vom aminti de el ca de o persoană curajoasă și amabilă. Ne întristăm împreună cu tine.”

mesaje condoleante ne vom aminti de el

“Am aflat cu amărăciune de pierderea fratelui tău. De acum, se va afla numai în inimile noastre, singurul loc pe care nu-l va părăsi niciodată. Odihnească-se în pace!”

mesaje condoleante am aflat cu amaraciune

“Vestea morții fratelui tău este o lovitură groaznică! Mă doare să conștientizez că nu-l vom mai vedea.”

mesaje condoleante vestea mortii fratelui tau

“Ai dispărut prea devreme, dar dragostea mea pentru tine continuă. Vei rămâne în gândurile mele.”

mesaje condoleante ai disparut prea devreme

“Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a fratelui tău. Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ți poată alina durerea și să-i odihnească sufletul!”

mesaje condoleante profund indurerati

“Nu există cuvinte pentru o pierdere atât de tragică. Va fi în gandurile și rugăciunile mele.”

mesaje condoleante nu exista cuvinte pentru o pierdere

“Împărtășim durerea ta în acest moment de doliu și te asigurăm de sentimentele noastre cele mai iubitoare.”

mesaje condoleante impartasim durerea

“S-a stins o viață de om, ai pierdut o ființă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. În aceste clipe grele suntem alături de tine. Sincere condoleanțe!”

mesaje condoleante s a stins o viata

“Nu pot exprima în cuvinte cât de rău îmi pare pentru faptul că fratele tău nu mai e printre noi. Drum lin printre stele!”

mesaje condoleante nu pot exprima in cuvinte cat de rau

“Nu am cuvinte care să-ți ușureze durerea. Dar știu că fratelui tău nu i-ar plăcea să-ți vadă disperarea. Fii puternică! Spune-mi, cu ce aș putea să te ajut în aceste zile?”

mesaje condoleante nu am cuvinte care sa ti usureze durerea

“Ne vom aminti mereu de caracterul lui bun! Fie ca fratele tău să se odihnească în pace!”

mesaje condoleante ne vom aminti mereu de caracterul

“Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea fratelui tău. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Condoleanţe!”

mesaje condoleante am aflat cu tristete fara margini

“Când un frate pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori. Sincere condoleanţe!”

mesaje condoleante cand un frate pleaca pentru totdeauna

“Fratele tău era o persoană strălucitoare, amabilă, puternică, talentată. Un exemplu pentru noi toți. Ne vom aminti mereu de el!”

mesaje condoleante fratele tau era o persoana

Textele şi imaginile prezentate în acest articol sunt doar nişte idei de mesaje de condoleanţe. Mesaje pe care le-am considerat potrivite pentru a fi trimise persoanelor din viaţa noastră care au pierdut pe cineva drag. 

 

Poţi face diverse combinaţii pornind de la mesajele prezentate, scopul fiind ca atunci când ai nevoie, să poţi trimite un mesaj de condoleanţe care să ofere puţină alinare şi să transmită faptul că te gândeşti la persoana respectivă şi că eşti alături de ea şi de suferinţa ei. Nu uita să rostești și o rugăciune pentru cei adormiți iar dacă persoana îți este apropiată, poți lua în considerare și trimiterea de coroane și aranjamente florale. De asemenea, poți adăuga gratuit anunțuri decese  sau mesaje de comemorare.

 

Aşteptăm şi ideile şi sugestiile tale în comentarii sau pe pagina noastră de facebook. Orice idee este binevenită, utilă şi apreciată.Comentarii
Articole recomandate