Despre noi

Oferim servicii de transport mortuar, pe orice itinerar, cu autovehicule funerare specializate, la cele mai convenabile tarife din domeniu. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

Putem organiza în maxim 24-48 ore orice transport funerar auto din Italia sau România către următoarele ţări: România, Bulgaria, Rusia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentală (orice ţară), Canada, SUA, America Latină, Australia.

Prin profesionalismul şi experienţa dobândite, suntem capabili să organizăm un transport funerar, în cazul în care aveţi nevoie, dispunând în mod permanent de un parc de auto de ultimă generaţie. În anumite situaţii putem organiza şi transport combinat (auto + avion). Suntem în măsură să oferim acest serviciu cu plecare sau sosire de pe majoritatea aeroporturilor din Italia şi România. Nu trebuie să vă preocupaţi cu ce veţi transporta decedatul de la aeroprtul de sosire şi până la locul de înmormântare. Dacă dumeavoastră doriţi noi suntem în mâsură de a vă pune la dispoziţie un dric elegant care va transporta decedatul de la aeroportul de sosire la locul indicat de dumneavoastră.

Servicii

  1. consultanţă
  2. manipulare sicriu
  3. maşini autorizate
  4. transport persoane

Date de contact