Aloseb Servicii Funerare

Despre noi vezi date de contact

Experiența firmei noastre în domeniul serviciilor funerare se reflectă în calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important să vă puteți exprima respectul și dragostea față de persoana înhumată și alegerea serviciului funerar să fie conform cu ce își dorește familia persoanei decedate.

Printr-un apel telefonic, unul dintre agenții noștri de servicii funerare va oferi toate informațiile care vă sunt necesare, fiind alături de dumneavoastră în încercarea de a furniza soluțiile potrivite.

Servicii Funerare Aloseb Beius va fi alături de dumneavoastră în momentele dificile pentru a vă asigura că persoanele dragi vor fi tratate cu multă demnitate și respect. Încrederea pe care dumneavoastră aţi acordat-o agenției noastre funerare reprezintă un privilegiu și vom face absolut tot ce ne stă în putinţă pentru a vă asigura servicii funerare de calitate, prestate cu profesionalism, demnitate și promptitudine.

Dispunem de o gamă variată de sicrie pusă la dispoziţie clienţilor noştri: sicrie din diverse esenţe de lemn - brad, fag, plop - diverse modele sau culori. Asigurăm transport funerar cu maşini autorizate, motiv pentru care avem acces la morga spitalelor, fără costuri suplimentare. La cerere transportăm persoane, capac frigorific, suport sicrie, transport la domiciliu, biserică sau capelă.
 
Efectuăm transport funerar atât intern cât şi extern.
 
Monumente Funerare Aloseb Beius vă oferă o gamă completă de monumente funerare din marmură și granit. Vă oferim cavouri, cruci, împrejmuiri și borduri morminte.
 
Monumente Funerare Aloseb Beius reprezintă naturalețe și rafinament datorită acestei pietre naturale, mai exact marmura pe care o considerăm un material nobil, de aceea dorința noastră este să facem cunoscut și apreciat acest material dar și să îmbogățim piața locală prin intermediul nostru și satisfacția dumneavoastră.
 
Societatea noastră răspunde cerințelor variate la standardele cele mai ridicate deținând o gamă variată de culori și dimensiuni pentru marmură și granit.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media